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Registros recuperados : 1 | |
1. | | COSTA, L. L.; DONANGELO, C. M.; DELIZA, R.; SILVEIRA, C. L. P.; FREITAS, D. D. G.; FARAH, A. Consumer acceptance threshold for iron and zinc concentrations in brews obtained from fortified ground roasted coffee. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 167. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. | | FLORES, J. C.; MOFATTO, L. S.; FREITAS-LOPES, R. do L.; FERREIRA, S. S.; ZAMBOLIM, E. M.; CARAZZOLLE, M. F.; ZAMBOLIM, L.; CAIXETA, E. T. High throughput transcriptome analysis of coffee reveals prehaustorial resistance in response to Hemileia vastatrix infection. Plant Molecular Biology, v. 95, n. 6, p. 607-623, Dec. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 2 | |
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